Tidligere seminar

Konsertforeningen Betong og GiM presenterer:

Konsertforeningen Betong ønsker å være en opplæringsplattform, ikke bare for våre medlemmer, men også for alle kulturinteresserte!

Denne lørdagen 28.02.15 retter vi oss mot kvinnelige musikkstudenter: Det er en kjent sak for musikere at andelen kvinner/ menn i musikkutdanning er så og si lik, mens man ser i det frie feltet at det er en overvekt av menn. Det vi ønsker å se på, denne lørdagen, er grunner til dette, og om institusjoner og arbeidsplasser kan gjøre noe for å forbedre tallene.

Seminaret er selvfølgelig åpent for alle, kvinner som menn, fulltidsansatte som studenter!

10943709_849652218422782_9222989321507908280_n

 

Vi har fått inn 3 fabelaktige forelesere, som alle skal informere om forskjellige yrkesretninger innenfor den private musikkbransjen, samt at vi kjører en liten «panelsamtale» på slutten.

Foreleserene er:

kl 12:00 Mari Rustøy– Norges 2. kvinnelige bookingagent, ansatt i Artistpartner, skal snakke om hvordan man arbeider med booking, samt tips og triks til artister som ønsker å drive med dette på egenhånd.

kl 13:00 Magni Sørløkk– fra ACT Entertainment skal ta for seg PR/ markedsføring, og hvordan å «selge seg selv». Hun har jobbet med PR for både enkeltartister og festivaler, og vil også snakke om viktigheten ved å skape et nettverk.

kl 14:00 Susanna Wallumrød– (artist) Hun har tidligere gitt ut album på større plateselskap (bl.a. Grappa), men valgte for noen år siden å ta full kontroll over egne utgivelser ved å starte sitt eget label. Susanna skal snakke om hvorfor hun valgte å bli «independent», og om arbeidet rundt dette.

Panelsamtale med:

kl 15:00: Matias Hilmar Iversen (Rikskonsertene og artist i Ila Auto), Valborg Bakke (studentrepresentant fra Westerdals ACT, populærmusikk), samt Anne fra by:Larm. Her kommer vi til å ta opp problemstillingen med kvinneandelen i det frie musikkfeltet, og hvilke tiltak som gjøres/ kan gjøres.

Vi håper så mange som mulig ønsker å ta turen denne lørdagen, og inviterer til samtale og mingling etter endt seminar.

CC: GRATIS!

Betong arrangerer seminaret i samarbeid med organisasjonen Girls in Music.com