KOSO

KOSO er et kreativt kollektiv, et plateselskap og et klubbkonsept med base i Oslo drevet av kvinner. KOSO ble startet i 2013, og ble offisielt et plateselskap sommeren 2015. Siden da har vi gitt ut en singel og tre dobbeltsidige singler av Sara Angelica, Pieces of Juno og Anana. Vårt mål er å bruke kvinner i alle instanser av produksjon av audiovisuelle produkter og samarbeide på tvers av artistens prosjekter. KOSO ønsker skape et synlig miljø for kvinnlige produsenter og artister, samt være et forbilde for andre som gjør det samme. 

 

Kine Sandbæk Jensen er låtskriver, produsent og artist og medeier og grunnlegger av KOSO. Hun har gitt ut flere EPer som Pieces of Juno, en rekke remikser, blant annet av Banks og Dena, flere miksteiper, produserer for Sara Angelica og jobber for tiden med sitt debutalbum som kommer ut på KOSO i 2016. Hun er også medlem i bandene Karin Park og Årabrot.
Pieces of Juno på Soundcloud 

Koso2

 

 

 

 

 

 

Anniken Jess Iversen er musiker, produsent og artist under aliaset Anana. Hun har bakgrunn i studier innenfor musikkteknologi ved NTNU, og ble gjennom P3 kjent for sin helt egne sjanger, ”dypvannspop”. Anniken har spesialisert seg i programvaren Logic, men har også jobbet i Pro Tools, Abelton og Csound.

De seneste årene har Anniken som Anana stått for flere singelutgivelser – blant annet de mollstemte låtene ”The Easy Path” og ”Island” – som har fått mye oppmerksomhet både nasjonalt og internasjonalt. I november slapp hun ”Swimmer’s Body Illusion / Hurdling” gjennom KOSO.

I tillegg til egne soloutgivelser, har Anniken gjort en rekke coverlåter og remikser av norske artister, og også som fast musiker i lydbokplattformen Ferdigsnakka, har hun vist seg som en ambisiøs og allsidig musiker og produsent. Anana på Soundcloud

koso