Girls in Music på G60

Ta turen til G60 og få supre tips om låtskriving, studioproduksjon og promoarbeid.

Lyst til å lære av denne jenta?! Kom da vel!

 

Meld deg på her så vi vet hvor mange som kommer

Girls in music i samarbeid med ØKS og Interkultur slår til med en inspirasjonskveld for jenter
Onsdag 14. desember kl 1800 – 2030 på G60 

Vil du høre hvordan noen av Norges tøffeste “up and coming” artister jobber med låtskriving og studioproduksjon? Lurer du på hvordan du kan nå ut til folket med din musikk? Eller er du bare nysgjerrig og synes dette høres ut som en fet kveld for jenter?

Du får møte disse folka denne kvelden:
FRØDER
Kritikere og musikkelskere fikk tidlig øynene opp for Frøder, selv før hun lånte ut stemme og låtskriverferdigheter til CLMDs internasjonale platina hit “The Stockholm Syndrome” i 2013. Deretter ga hun ut tre singler på egenhånd, hvorav samtlige fikk plass på spillelistene til blant andre NRK P3. I 2016 ga Frøder endelig ut sitt selvtitulerte debutalbum. “FRØDER”. Hennes musikk balanserer i grenseland mellom pop, indie og elektronika med en rock-attitude som skiller henne fra hennes kolleger og fyller et gap på den norske musikkscenen.

15707

froder

 

 

 

 

 

 

 

DANIELLE (kildaphew)
kildaphew er en norsk duo bestående av Danielle Brogden og Andreas Lanesjord. De to Oslo-baserte musikerne kombinerer en bakgrunn fra rap og populærmusikk med en mix av softe organiske beats, egenkomponerte live-samples og elektronisk elementer. En kombinasjon uten sidestykke her til lands.
Deres første singel «Paperthin» ble sluppet i mai 2015, og de fulgte senere opp samme år med låten  «Blunt truth»

kilde-uniq

kild

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SIRI NARVERUD MOEN
Siri Narverud Moen har vært blant NRKs talentspeidere gjennom flere år som programleder i Urørt på P3, hun har vært journalist og anmelder for NRK/P3/Lydverket/P2 og har også anmeldt for lokalpressen. Hun var pressesjef for en av Norges største musikkfestivaler, Slottsfjell i tre år og har sittet i en rekke by:Larm- og Spellemann-relaterte juryer, og jobbet med norsk musikk i Tyskland. I 2016 jobber hun som kommunikasjonsrådgiver på Bærum Kulturhus, med særlig ansvar for promotering av dans og musikk i flere sjangre.

Siri skal snakke litt om veien fra scratch, og hvordan du som fersk låtskriver og artist kan navigere i jungelen om å bli sett og hørt.

Tid: 14. desember kl 1800 – 2030
Sted: G60 scene, Grønland 60, 3045 Drammen, (10 min å gå fra Drammen togstasjon kart)
Kun for jenter – gratis inngang

Det blir uhøytidelig stemning og alle kan få stille spørsmål, uansett om du er heelt fersk eller har litt peiling. Vi spanderer brus og snacks. Dette er et alkoholfritt arrangement og kun for jenter. For de som ønsker å mingle og ta en øl etterpå, er de over 18 velkomne i Gummibaren på Union Scene.

15220027_1382434021767617_3235014816302398820_n

 

 

 

 

 

 

 

(Foto Frøder: Pål Laukli, foto Siri: Nina Holtan)

 cropped-GIM-pinkblack-2.png

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *