Default title

“Feber” er et konsept i februar hvor du kan oppleve mange dyktige kvinnelige artister, band og DJs.

I samarbeid med radiOrakel, FettAKKS, Ladyfest og først og fremst Taxi Take Away og Maksitaksi, er Girls in Music.com med på å arrangere en hel måned fullspekket med kvinnelige musikere, og for å synliggjøre og feire kvinner i musikken!

GiMs “Feber”-bookinger:

25. feb; Malin Larsen, Sandra Fjellvang band.

MALIN

Malin Larsen er en up-and-coming singer-songwriter som beveger seg i landskapet vise, pop, folk og alternativ og er inspirert av artister som Nina Kinert, Susanne Sundfør, Marit Larsen og Emilie Nicholas . Hun eksperimenterer med spennende harmonier og klanger, og liker å leke med ulike bandsammensetninger. I tillegg til at Malin Larsen har sin klare, duse, nesten naive stemme, spiller hun også gitar og har alltid med kassegitaren på konsertene sine. Denne onsdagen har hun også med seg Tommy Vevle på gitar, og Cathy Donnelly på cello.

Sandra Fjellvang er en ung og nyetablert norsk artist og låtskriver, som startet sin artistkarriere med å spille på større og mindre festivaler og scener i og utenfor Oslo. Musikken til Sandra kan beskrives som engasjerende visepoplåter som tar lytteren raskt med inn i varme og inderlige historier. Tekstene står særlig sterkt i låtene, og hun er blant annet inspirert av de svenske visepopyndlingene Oscar Danielson og Melissa Horn, men også av de godt etablerte bautaene i norsk musikkliv som Jan Eggum, Bjørn Eidsvåg og Anne Grethe Preus.

 feber

27. feb; The Last 24.

The Last 24 er et energisk pop-punk band fra Tønsberg. Bandet ble dannet høsten 2012 og har siden det hatt flere spennende gigs. Med heftige trommebeats, fengende gitar-riff, rocka jentevokal og attitude, er det lett å bli revet med når bandet entrer scenen. Bandet slapp sin første singel våren 2014 og er snart aktuelle med sin første EP, som slippes i desember. The Last 24 har hatt flere spennende konserter i bl.a. Stockholm, John Dee i Oslo, Tromsø og Slottsfjellfestivalens Utested Total.

the last

Etter deres konsert på John Dee 15. mars fikk de følgende konsertanmeldelse:

Det har stått mange kule jenter på scenen, men Marthine i The Last 24 legger inn heftige aksjer i å være den kuleste. Hun har en deilig punkstemme, og trakterer bassen på en usedvanlig kul måte. Når du da legger til et utrolig tight band, og energiske låter med like energiske musikere, vet du at du har et utrolig bra band på scena. Dette bandet kunne lett glidd inn i sendeprogrammet til Tarjei og Totto i Stjerneposten på NRK P13. Dette er ekte punk pop med masse energi.       Hør signaturlåta her!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *